Πώς να αντικαταστήσετε την κρέμα γάλακτος σε μια συνταγή: 8 προϊόντα υποκατάστασης
Η κρέμα γάλακτος, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, προάγει την ανοργανοποίηση των οστών, αποτρέπει το σχηματισμό πλακών χοληστερόλης, την ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης. Το προϊόν χωνεύεται γρήγορα, περιβάλλει τον βλεννογόνο του γαστρεντερικού σωλήνα, γεγονός που είναι χρήσιμο για τη γαστρίτιδα και την πεπτική έλκος. Εκτός από τις θετικές επιδράσεις της στον οργανισμό, η φυσική κρέμα έχει πολλές […]
Περισσότερα