Greek frappe

Φραπεδάκι το ελληνικόν. Πρωτοφτιάχτηκε το 1957 στην Εκθεση Θεσσαλονίκης απο τον Δημήτρη Βακόνδιο, υπάλληλο της Nestle. Στιγμιαίος καφές, νερό, ζάχαρη, τα ανακατεύουμε σε σέϊκερ ή σε μπλέντερ ώστε να σχηματιστεί αφρός. Σερβίρεται σε ψηλό ποτήρι με καλαμάκι προσθέτοντας λίγο νερό. 2-3 παγάκια,

  Back to Catalogue
NUTRITIONAL INFO 
Calories 0
Fat 0.1 g
Saturated Fat 0 g
Trans Fat 0 g
Cholesterol 0 mg
Sodium5 g
Carbs 0 g
Fibre 0 g
Sugars 0.1 g
Protein 0.1 g
Vitamin A0 %
Vitamin C0 %
Calcium 0 %
Iron 0 %
X